Astrologie orara si medicala

astrologie

Elaborata de Wiliam Lilly in tratatul numit „Astrologia Crestina” astrologia orara este o metoda geniala de investigare a intrebarilor ce gasesc raspuns in posibiltatile DA/NU.

Folosesc astfel intrebarile pacientilor(sau ale mele) atat in ce priveste  cauzele emotionale ale bolilor cat si in alegerea unui tratament potrivit.

De exemplu:

Este bun tratamentul cu lipitori pentru pacientul X?

Sau

Sa continui terapia care deja a dat rezultate pozitive?

Sa urmeze medicatia alopata pacientul Y?

Raspunsurile pe care le obtin sunt extraordinar de exacte si ma ajuta sa iau in calcul alaturi de cunostiintele si intuitia mea influentele astrale ce pot fi adesea determinante.

In cadrul diagnosticului final si al terapiei aplicate iau in considerare la pacientii care isi stiu macar cu aproximatie ora nasterii, aspecte de astrologie medicala ce includ casa bolii, bolile ascendentulu,ale lunii sau soarelui, informatii utile date de mijlocul cerului.

In functie de anumite tranzite planetare si de elemente de astrologie electiva pot determina momente favorabile pentru inceputul unor terapii sau cand e cazul, momentul potrivit pentru interventii chirurgicale

Am avut posibilitatea sa invat acest gen de astrologie prin intermediul scolii de astrologie Helios de la Cluj coordonate de sotii Bartha Narcisa si Zolthan. Le sunt recunoascator pe acesta cale pentru lumina pe care mi-au adus-o in practica medicala.