Biorezonanta

biorezonanta

Despre consultul prin biorezonanta

Pana nu demult, practica medicala se baza pe modelul realitatii newtoniene, model care priveste lumea ca pe un sistem mecanic.

Modelul medicinei clasice considera ca functiile sistemului fiziologic al omului si psihicul sau depind exclusiv de structurile materiale ale creierului si corpului.

Însa noile abordari considera ca omul reprezinta ceva mai mult decat o suma de elemente chimice. El depinde de acea forta vitala ce-i definitiveaza integritatea si vivacitatea.

Pana nu cu mult timp in urma, medicii nu se interesau si nu se foloseau de fortele vitale fiindca nu existau modele stiintifice acceptabile care sa lamureasca existenta si rolul lor in sustinerea activitatii organismului. În ultimul timp o data cu  dezvoltarea  mecanicii cuantice si implicarea ei in stiintele de varf (vezi aplicatie RMN, laser, inscriptionare DVD, etc) a aparut o noua generatie de medici, care incearca sa rezolve problemele organismului uman privindu-l pe om in primul rand ca pe o forma de energie.

Ei pornesc de la ideea suprematiei corpului energetic si in final a spiritului fata de corpul fizic, dimensiunea spirituala a omului fiind considerata ca baza energetica a vietii, energia spiritului sustinand structura fizica a materiei.

La nivel mondial, medicina se apropie, daca nu cumva a si ajuns, de un moment de rascruce, critic.

Dupa un secol de dominatie a medicinei bazate exclusiv pe medicamente chimice de sinteza, timp in care s-au facut progrese impresionante in domeniul igienei, al chirurgiei, al profilaxiei si combaterii bolilor contagioase, a venit timpul sa fie redescoperita medicina naturii. 

 
Origine
Desi terapia prin biorezonanta a fost foarte mult perfectionata in cadrul Centrului IMEDIS din Moscova si aplicata in Rusia, originea ei se afla in Germania.

În 1953, un medic german, Reinhardt Voll, si-a propus sa elaboreze o metoda de diagnostic pornind de la masurarea potentialului electric al punctelor de acupunctura. Apoi prelucra aceste date si reusea sa dea anumite diagnostice, care erau apoi verificate in laboratoare si clinici de prestigiu. Spre uimirea tuturor, diagnosticele erau uimitor de precise. În plus, el era capabil sa stabileasca si anumite disfunctionalitati energetice, conform unor principii din medicina chineza, putand astfel preveni boli cu mult inainte ca ele sa se manifeste. Conform teoriei lui Reinhardt Voll, cand organismul se imbolnaveste, apar oscilatii electromagnetice noi, numite oscilatii patologice. Atat oscilatiile normale (corespunzatoare starii de sanatate), cat si cele patologice pot fi inregistrate prin masurarea fina a punctelor de pe meridianele energetice. 

Astfel, biorezonanta reprezinta o metoda relativ noua de investigare si tratament, bazata pe ultimele descoperirii in fizica cuantica. Prin intermediul aparatului de biorezonanta sunt furnizate informatii despre starea de sanatate a organismului bazandu-se doar pe vibratiile electomagnetice ale celulelor si tesuturilor umane, fara a fi necesara prelevarea de sange, fara a se recurge la o iradiere cu raze nocive sau o intoxicatie cu substante chimice. 

Ce se analizeaza cu aparatul de biorezonanta?

Analizararea starii de sanatate a pacientului se realizeaza prin scanarea campurilor  bio-electromagnetice  ale fiecarui organ: esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, pancreas, ficat, vezica biliara, nazo-faringe, laringe, arbore bronsic, plamani, inima, vasele mari de sange, circulatia coronariana, circulatia cerebrala, rinichi, vezica urinara, prostata, uter, ovare, glande enocrine: epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroide, timus, suprarenale, ovare sau testicule: sistem nervos central: emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervii spinali; analizatori, sistem osos, articulatii etc.
Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular si chiar celular.


Aparatul detecteaza prezenta microorganismelor- bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi).

URMARITI SCHEMELE DE MAI JOS – CONCLUZIE CE POATE CLARIFICA AVANTAJELE ACESTUI PROCEDEU REVOLUTIONAR