Terapia Gerson

Terapia Gerson

Terapia Gerson presupune folosirea alimentelor (in special fructe, legume si cereale integrale), a clismelor cu cafea pentru dezintoxicare si a suplimentelor naturale, in scopul activarii capacitatii organismului de a se vindeca. Este folosita in boli precum cancerul, diabetul, bolile de inima si artrita.

In cadrul cabinetului aplic cu succes principii din aceasta terapie, personalizand dieta in functie de fiecare pacient.

“Doctorul Gerson este unul dintre cele mai mari genii din istoria medicinii.”- Dr.Albert Schweitzer, laureat al premiului Nobel pentru medicina.

Terapia conceputa de doctorul Gerson este una dintre putnele tratamente cu o experiența clinica de success, de peste 60 de ani.

Terapia Gerson este un tratament natural, complet, bazat pe nutrite si detoxifiere.  Ea determina  refacerea organelor esentale impreuna cu mecanismele de aparare ale corpului impulsionand vindecarea cancerului, artritei, bolilor de inima, hipertensiune arteriala, bolile metabolice, suferinÈ›ele hepatice,  si  multe boli cronice, degenerative.

Aceasta  terapie, bazandu-se pe aportul natural de nutrient, enzime si minerale contnute in sucurile de fructe si legume proaspete, cultivate in conditi ecologice, pe capacitatea de detoxifiere a clismelor, pe suportul unei diete specifice si a unei medicati adecvate, a ajutat mii de oameni sa se vindece de boli “incurabile” din punctul de vedere al medicinii conventionale.

Doctorul Gerson spunea: “in fiecare corp exista un sistem de vindecare si este datoria medicului sa reactiveze acest mecanism”.