Lipitori medicinale in probleme de ginocologie, oftalmologie, sistem nervos, sistem respirator

Lipitori medicinale in  probleme de ginocologie, oftalmologie, sistem nervos, sistem respirator

[Pentru programari la sedinte de terapie cu lipitori sunati la 0740151831]

Organismul uman se schimba des prin regenerarea celulara, dar deoarece aceasta este diferita de la o varsta la alta, trebuie sa stim ca lipitoarea medicinala, prin substanÈ›ele biologic active pe care le introduce in organismul nostru echilibreaza acest proces in favoarea noastra. Astfel ca daca pana la 18 ani raportul de celule noi faÈ›a de cele moarte este de 4 la 1 iar dupa 40 de ani, raportul este de 4 celule moarte si una nascuta, lipitoarea transforma procesul in 1/1. Egalizeaza ascest proces. Se stie deja ca cei care au folosit de-a lungul vieti lipitori medicinale, au trait cu mult mai mult decat media generala.

Hirudoterapia este eficienta de asemenea in tratarea proceselor inflamatorii din rinichi, ficat, vezica biliara. Lipitorile se folosesc si in ginecologie. Hirudoterapia are rezultate pozitive in cazul unor afectiuni ca endometritele, inflamarea ovarelor, mastita, modificari degenerative ale ovarelor si sterilitate. Cei care sufera de hemoroizi, folosind o singura data lipitori, vor observa rezultate pozitive imediat. Chiar si in oftalmologie, lipitorile medicinale pot ajuta.

Astfel, hirudoterapia e indicata in procesele inflamatorii ale sistemului circulator, glaucom, traume oculare. Înca din antichitate, lipitorile erau leac pentru tratarea afectiunilor sistemului nervos. Ele actioneaza si in cazul artritelor. În interventii chirurgicale, grabesc vindecarea cicatricelor. De la boli ale sistemului respirator, la boli de piele, obezitate, afectiuni stomatologice. Lipitorile, aceste mici animale respingatoare, contribuie la vindecarea si a celor mai severe probleme.