Efectele dezastruoase ale vaccinarii asupra creierului uman

Efectele dezastruoase ale vaccinarii asupra creierului uman

Prin substanțele si aditivii utilizat in vaccinuri se urmareste distrugerea treptata a creierului uman si controlul mental al populatei vaccinate

Facand parte din marea gama a produselor farmaceutice de sinteza, vaccinurile ocupa o pozite aparte, avand in vedere ca ele sunt destinate ființelor umane sanatoase. Industria farmaceutica castiga anual sume exorbitante din comercializarea vaccinurilor prin intermediul unei publicitat abile, omițand de cele mai multe ori sa prezinte efectele secundare dezastruoase pe care vaccinurile le pot declansa.

În ultimii ani, numerosi medici si oameni de stiinÈ›a au tras semnale de alarma in privinÈ›a pericolului real pe care il reprezinta vaccinarea. Degenerare neurologica, afectarea structurii creierului si functilor acestuia, reacti autoimune exagerate care pot produce chiar si decesul, sunt cateva dintre consecinÈ›ele dramatice care au aparut in urma vaccinarii.

Mai mult decat atat, in prezent o echipa de cercetatori lucreaza la creearea unui vaccin care poate altera centrii emotonali din creier, creandu-se astfel premizele implementarii unui plan de control mental al populatei vaccinate.

Vaccinurile aflate in uz contn toxine extrem de puternice

Vaccinurile sunt compuse din agentul impotriva caruia este menit vaccinul si o substanÈ›a ajutatoare care stimuleaza imunitatea, facand sistemul imunitar sa reactoneze cat mai intens si pentru cat mai mult timp. Printre cei mai intalnit aditivi „ajutatori” din vaccinuri se afla mercurul, derivati acestuia cum ar fi thimerosalul, compusii de aluminu si monoglutamatul de sodiu.

Numeroase studii au demonstrat ca aluminiul combinat (in special cu fluorul) devine extrem de nociv pentru creier, unde se acumuleaza si conditoneaza creierul sa aiba o reacte autoimuna exagerata.

De fiecare data cand vaccinul pe care il primim declanseaza un raspuns al sistemului imunitar, se declanseaza de asemenea si un raspuns inflamator. Avand in vedere ca sistemul imunitar al creierului este strans legat de cel al trupului, cele doua se activeaza concomitent.

Atunci cand trupul este invadat de un agent patogen natural, raspunsul imunitar diminueaza dupa o perioada de timp relativ scurta, pe cand in cazul unei singure vaccinari creierul poate ramane intr-o stare de hiper activare imuna continua pe o perioada de doi ani de zile. În cazul in care sistemul imunitar este activat curand de un alt vaccin, rezultatele pot fi devastatoare. Urmatorul vaccin pe care il vom primi va accentua si va declansa din nou reacta inflamatoare de la nivelul creierului, care va elibera excitotoxine, acid glutamic (sau glutamat, extrem de toxic pentru creier atunci cand se afla inafara celulelor) si acid chinolinic.

Un mare numar de enzime sunt afectate de vaccinuri care contn mercur sau aditivul derivat thimerosal, inflențand astfel negativ atat structura creierului cat si capacitatea acestuia de a echilibra nivelul de glutamat. Aceasta va declansa excitotoxicitatea, va mari numarul de radicali liberi, va inhiba enzimele importante din creier si va dezechilibra ADN-ul. Conform doctorului american Joseph Mercola, vaccinurile impotriva gripei (Flulaval, Fluvirin, Fluzone, Afluria CSL) contn suficient de mult mercur pentru a produce toate aceste dezechilibre.

La aceste efecte secundare profund nocive putem adauga faptul ca, potrivit studiilor medicale existente la ora actuala, 60% din vaccinuri sunt contaminate cu virusi straini sau compusi virali. Aceste fragmente virale pot declansa inflamarea cronica a creierului precum si excitotoxicitate. Conform unor studii medicale realizate de doctorul Joseph Mercola, virusurile vii contnute in vaccinuri pot patrunde la nivelul creierului, unde pot ramane pentru totdeauna, determinand distrugerea treptata a țesuturilor fara simptome evidente pentru o lunga perioada de timp. Aceasta poate conduce la degenerarea creierului si inflamarea sa, care sunt in mod clasic asociate cu batranețea.

 Unele cadre medicale au evidentat toxicitatea thimerosalului prezent in vaccinuri

Tot mai multe voci din lumea medicala au tras un semnal de alarma asupra numeroaselor probleme care apar in urma vaccinarii, unele dintre acestea fiind deosebit de grave, asa cum am aratat. De exemplu, cu ocazia unui congres organizat de Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor in Simpsonwood, Georgia (SUA), unele dintre cadrele medicale prezente si-au exprimat ingrijorarea cu privire la aditivii din vaccinuri. Redam in contiunare cateva dintre cele mai semnificative declarati ce au fost facute cu aceasta ocazie.

„Va rog sa imi iertat aceasta intervente personala dar am primit la ora opt un telefon urgent de la familia mea cu ocazia nasterii nepotului meu. Este primul meu nepot si nu vreau ca el sa primeasca un vaccin cu thimerosal.” Dr. Robert Jonshon, imunolog, Universitatea din Colorado

„Numarul de cazuri care atesta legatura certa intre autism si mercur sunt semnificative din punct de vedere statistic. Putet sa le intoarcet pe toate partle. Ele sunt liniare si semnificative din punct de vedere statistitc.” Dr. William Weil, Academia de Pediatrie

„S-a ajuns intr-o situate in care rezultatele acestor studii trebuie sa fie asumate si chiar daca aceasta comisie decide ca nu exista nicio asociere [n.n. intre vaccinuri si autism] si aceasta informate este facuta publica, raman totusi rezultatele studiilor care vor fi preluate de catre alti si vor fi utilizate in alte scopuri pentru care acest grup nu este responsabil. Sunt foarte ingrijorat in legatura cu aceasta. Mai ales pentru ca eu consider ca este prea tarziu sa se mai poata face ceva. Mandatul meu, pozita mea in acest grup ma obliga sa ma asigur ca, la sfarsitul zilei, 100 000 000 de oameni sunt vaccinat, atat anul acesta cat si mult ani de acum inainte si ca vom fi nevoit sa folosim vaccinuri care contn thimerosal, daca nu se petrece vreun miracol si nu este gasita o alternativa mai buna.”  Dr. John Clements, consilier pe probleme de vaccinare in cadrul Organizatei Mondiale a Sanatati

În ciuda faptului ca industria farmaceutica a facut in ultimii ani numeroase afirmati controversate asupra faptului ca vaccinurile nu mai contn thimerosal, daca citim cu atente prospectele, acest aditiv este contnut de majoritatea covarsitoare a vaccinurilor de pe piaÈ›a.

Populatei, care este convinsa prin propaganda sustnuta a industriei medicale sa primeasca aceste vaccinuri extrem de toxice, ii sunt ascunse efectele secundare dezastruoase ale aditivilor contnut de acestea. De exemplu, vaccinul Gardasil impotriva virusului HPV, pe care il primesc numeroase femei din lumea intreaga, a fost aprobat in ciuda faptului ca prezinta numeroase efecte adverse deoseobit de grave si chiar poate conduce la deces.

 Gardasil, un vaccin controversat cu efecte secundare deosebit de grave

De la aprobabarea sa acum sapte ani, sute de femei s-au imbolnavit grav, devenind de nerecunoscut in urma vaccinarii cu Gardasil, altele au murit ca urmare a raspunsului imun exagerat pe care vaccinul l-a declansat in creierul lor. Conform unui raport al Centrului de Vaccinare Natonala din SUA, citat intr-un articol de catre compania de presa CBS in anul 2009, in medie, in anii 2008 si 2009, 29 de femei au murit in urma primirii vaccinului Gardasil.

Unele din efectele secundare ale controversatului Gardasil sunt: tromboza, febra, grețuri, varsaturi, atacuri cerebrale, avorturi spontane, sindromul Guillain Barre (paralizie), afectuni ale inimii, probleme neurologice determinate de un raspuns autoimun exagerat, moarte.

Gabby Attkins, o studenta eminenta a carei sanatate s-a deteriorat extrem de mult in urma vaccinarii cu Gardasil, afirma intr-un interviu pentru CBS, in anul 2009: „Era ca o moda intre prietenele mele si am zis ca sigur ne facem vaccinul. Ne-am simtt aproape presate sa facem asta din cauza publicitati insistente care i se facea.” Tanara s-a imbolnavit din ce in ce mai grav dupa fiecare vaccin dar nu a stiut ce are pana cand neurologul sau, Dr. Dwight Lindholm nu a banuit ca ar putea fi vorba despre efectele secundare ale vaccinului Gardasil. „Parerea mea este ca prea multe persoane prezinta efecte secundare pe termen lung”, a declarat acesta.

Centrul de Vaccinare Natonala, o organizate privata din SUA, a comparat efectele secundare ale Gardasil cu cele ale unui alt vaccin (impotriva meningitei), destinat de asemenea unui segment tanar al populatei. Rezultatele au aratat ca vaccinul Gardasil a inregistrat de trei ori mai multe efecte secundare, mai mult de 5 000, ceea ce inseamna cu 30 % mai ridicate decat in cazul celuilalt vaccin.

În acelasi articol CBS, Chris Tarsell, tatal unei tinere care a murit la trei saptamani dupa ce a primit al treilea vaccin Gardasil, a declarat ca daca ar fi fost informat ar fi putut preveni nenorocirea.

Barbara Loe Fisher, cofondator al Centrului de Vaccinare Natonala a afirmat: „Cunoastem in urma acestui studiu ca exista mai multe reacti adverse si decese asociate vaccinului Gardasil decat in cazul oricarui altuia care este dat aceluiasi grup de varsta. Este iresponsabil sa nu luam atitudine.”

Într-un articol intitulat Moartea survenita dupa vaccinarea cu Gardasil: cauzala sau intamplatoare?, publicat in revista Dezbaterea afacerilor farmaceutice, doctorii Chris Shaw si Lucija Tomljenovic au examinat mostre preluate din creierele unor tinere decedate, in varsta de 19 si 14 ani. Acestia au descoperit prezenÈ›a HPV-16-L1, unul dintre antigenii (substanÈ›a care declanseaza raspunsul autoimun) care sunt folosit atat pentru Gardasil cat si pentru Cervarix, descoperind particule ale acestuia in vasele de sange ale creierului. Unele dintre aceste particule aderasera la pereti vaselor de sange desi teoretic acest antigen nu are ce cauta in È›esuturile creierului.

În ciuda acestor marturii, la care se adauga multe altele, prezente pe site-urile speciale de internet apartnand victimelor Gardasil, Compania farmaceutica Merk (producatoarea Gardasil), CDC (Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor) si FDA (Administrata pentru Alimente si Medicamente) refuza sa scoata produsul de pe piaÈ›a sustnand ca „beneficiile vaccinului depasesc efectele secundare”. Contrar acestor afirmati, vaccinul Gardasil ramane in continuare controversat: incepand cu aprobarea sa, care nu corespunde normelor de siguranÈ›a legale si culminand cu lipsa acuta de informare si transparenÈ›a.

Este important sa remarcam asocierea unui anumit segment al populatei si anume fetele si femeile tinere cu acest vaccin criminal. La o cercetare mai atenta ne putem pune intrebarea daca nu cumva vaccinarea cu Gardasil este un gen de experiment stiintfic morbid asupra fiinÈ›elor umane care ar putea deveni in viitor mamele noilor generati? Avand in vedere scopul asa-zisilor „iluminat” de a crea o noua ordine mondiala pe aceasta planeta, in care fiinÈ›ele umane sa fie transformate in sclavi robotizat, care sa munceasca  fara cracnire pentru elite, nu este exclus sa se incerce „programarea” generatilor umane viitoare prin controlul si dezechilibrarea sanatati femeilor si tinerelor din prezent.

Oricat de science fiction ar suna, ipoteza experimentelor stiintfice asupra femeilor tinere cu intenta de a le influența scoarța cerebrala prin intermediul vaccinurilor merita sa fie investigata cu atente. Din acest punct de vedere este important sa mentonam exemplul unei boli misterioase, neurologice, care a afectat creierul mai multor femei din statul Philadelphia, SUA.

 O noua boala cerebrala misterioasa ar putea fi provocata de vaccinarea experimentala a populatei

În anul 2013, mai multe femei tinere au ajuns la spital acuzand stari de confuzie, halucinati severe, pierderea controlului asupra miscarilor trupului, pierderea controlului asupra propriilor emoti. Starile se agravau pana cand pacientele deveneau catatonice, avand nevoie sa fie intubate pentru a putea respira. În medie, boala nu dura mai mult de cateva luni, femeile revenindu-si, cel putn aparent, pentru a putea povesti ingrozite cosmarul prin care trecusera din cauza acestei boli.

„Într-un moment plangeam in hohote pentru ca in urmatorul sa izbucnesc in ras. Corpul meu avea miscari ciudate, de exemplu, mainile imi ramaneau intinse in faÈ›a. Aveam un comportament relativ normal pentru ca apoi sa incep sa halucinez si sa insist ca tatal meu m-a rapit. Doctorii le-au spus parintlor mei ca am creierul in flacari.” Susannah Cahalan

„Eram foarte paranoica si maniaca, imi puteam da seama ca ceva nu era in regula cu mine. Aveam halucinati cu camioane care ma urmareau.” Emily Gavighan

„Fiica mea s-a zbatut intre viaÈ›a si moarte pentru saptamani intregi. O pierdeam, iar asta era ceva peste puterile mele de a controla.” Bill Gavighan, tatal lui Emily

În urma investigatilor medicale, s-a descoperit ca nu era vorba de o afectune psihica ci de una neurologica, avand drept sursa inflamarea creierului. Medicii au numit fenomenul Encefalita Receptoare Anti-NMDA (cu alte cuvinte, anticorpii au atacat È›esuturi din creier provocand inflamarea acestora). Totusi, cadrele medicale au afirmat ca nu cunosc cu exactitate cauza bolii si ca pot doar banui ce anume a produs-o.

Atat selectivitatea acestei boli misterioase (au fost afectate doar femeile tinere de pe o arie redusa), cat si simptomele care seamana izbitor cu un raspuns autoimun declansat in urma vaccinarii, i-au facut pe mult sa afirme ca „noua boala” este rezultatul unui criminal experiment de vaccinare. Avand in vedere ca o boala determinata de un raspuns autoimun exagerat in mod normal nu dispare dupa cateva luni, unii cercetatori au afirmat ca ar putea fi vorba, de fapt, despre o afectare a creierului produsa de bacteriofagi creat in laborator, care ar fi fost introdusi in mod intentonat in organism prin intermediul vaccinurilor. Aceste microorganisme avand o structura destul de simpla pot altera anumit centrii nervosi ai creierului, in special centrii emotonali, determinand simptomele dramatice descrise in cazurile din Philadelphia.

Aceasta ipoteza ingrijoratoare nu a fost demonstrata deocamdata, insa ea nu este imposibila. Oricat de neverosimil poate sa para, la ora actuala exista o serie de cercetari stranii care vizeaza descoperirea unor vaccinuri ce ar putea influența raspunsul centrilor nervosi din creier, in vederea alterarii reactilor emotonale ale ființelor umane.

 O viziune stranie asupra viitorului omenirii prin intermediul unui vaccin creat pentru a influenÈ›a centrii emotonali din creier

În urma cu catva ani, profesorul neurobiolog Robert Sapolsky de la Universitatea Stanford anunÈ›a ca lucreaza impreuna cu echipa sa la un antidot impotriva stresului – o substanÈ›a modificata genetic care va putea fi introdusa in trup prin vaccinare. Acest vaccin anti-stres, spun cercetatorii, va elimina necesitatea terapiilor de relaxare cum ar fi, de exempu, meditata sau exercitile fizice.

Sapolsky a adaptat un virus herpetic care sa transporte gene pentru protecte neurologica in profunzimea creierului, pentru a neutraliza astfel hormonii secretat in perioadele de stres, inainte ca acestia sa devina nocivi. În anul 2012, echipa de cercetatori anunÈ›a ca experimentele efectuate pe cobai au dat deja rezultate, insa este nevoie de mai mult ani ca vaccinul sa fie pregatit pentru a putea fi testat pe oameni.

„Vaccinul anti-stress ar putea schimba societatea” a afirmat Sapolsky, binecunoscut pentru viziunea sa materialista si evolutonista.

„La oameni, acest virus modificat genetic va scurt-circuita raspunsul creierului in urma stresului.”„Te va lasa mai proaspat si gata de a face faÈ›a unei noi ameninÈ›ari, astfel incat sa-t pot mentne dinamismul dar cu un calm focalizat in loc de o proasta dispozite.” Oricat de tentanta poate sa para aceasta posibilitate, in realitate ea este o manipulare biologica total lipsita de discernamant ce conduce la alienare, anestezie emotonala si deschide larg poarta catre manevrarea fiinÈ›elor umane si transformarea lor in sclavi robotizat.

Vaccinul antistres al viitorului blocheaza aparita unor reacti naturale de oboseala, de refuz, de respingere sau chiar de iritare, ce ne semnaleaza un exces, o depasire forțata a limitelor pe care deocamdata le avem. Devenind insensibili la aceste semnale ale trupului, nu facem decat sa ne indepartam tot mai mult de echilibrul natural. Dincolo de pretentile infumurate ale asa-zisilor oameni de stiința, acest vaccin nu reprezinta in niciun caz o solute. Stresul arhiprezent in societatea in care traim nu arata incapacitatea noastra biologica de a face fața provocarilor vieti, ci lipsa noastra de maturitate interioara si faptul ca societatea ne impune un ritm si o directe aflate in dezacord cu legile firii. (De altfel, intr-o societate sanatoasa oameni cu astfel de idei nu ar fi fost nicidecum considerat savant si nu s-ar fi alocat sume consistente pentru a sponsoriza asemenea cercetari dubioase, vadit neghioabe.)

Fara indoiala ca docilitatea si robotizarea pe care ar putea sa le genereze un astfel de vaccin, doar in aparența inofensiv, ar schimba in rau nu doar societatea ci si rasa umana.

Yogaesoteric