Ce nu se stie despre luarea mesei impreuna cu alte fiinte umane!

Ce nu se stie despre luarea mesei impreuna cu alte fiinte umane!

Cu toti mancam. Unii mai sanatos, alti mai putn sanatos, dar aceasta este alta discute. 

Cat oameni isi gatesc astazi mancarea simtnd iubirea, iar mai apoi cu recunostința o consuma singuri si in liniste? Un procent foarte mic fac asta. Nici nu ai avea cum sa gatesti cu iubire daca in oala se afla niste bucat din ființe moarte. Dar si aceasta este o alta discute.

Mai peste tot, oamenii consuma mancare in grupuri. Și nu spunem ca acest lucru ar fi unul nepotrivit, ba din contra. Sa iei masa impreuna cu alte fiinte umane poate veni cu beneficii extraordinare. Tocmai aceasta ne propunem sa clarificam prin acest articol. Dorim ca dupa ce vet fi terminat de citit, alegerea de a lua masa impreuna cu alte persoane sa fie una constienta.

Mancarea este energie

Mancarea este foarte usor imprimabila. Exact aceeasi reÈ›eta, respectata intocmai de doua persoane diferite, va conduce cu siguranÈ›a la doua preparate cu gusturi diferite. Asta pentru ca mancarea se va imprima diferit conform energiei celor doua persoane. Cum se va petrece aceasta? În principal prin intermediul oscilatilor electromagnetice ale inimii.

Daca nu stiati deja, fiecare om emite oscilati electromagnetice in jurul sau. Ele sunt coerente si armonioase, sau incoerente in functe de starea in care se afla acea ființa. Aceste oscilati sunt masurabile cu ajutorul tehnicii actuale, intensitatea lor maxima fiind inregistrata pe o raza de doi metri in jurul trupului. Ori atunci cand vine vorba despre mancare, aceasta este gatita si prelucrata exact in acest perimetru. Asadar, este foarte usor ca ea sa fie imprimata cu energia specifica a celui care gateste, mancarea fiind ea insasi o forma de energie.

Modul in care influentati mancarea in timp ce o gatiti

Indiferent de contextul social, vi se petrece probabil foarte des sa serviti masa impreuna cu alte fiinte umane. La servici, este destul de probabil sa luat pranzul impreuna cu colegii. Mai exista masa in familie, dar si masa in cadrul intalnirilor romantice sau de afaceri. Mult oameni s-au obisnuit sa manance impreuna cu altcineva si le este foarte dificil sa renunțe la acest obicei.

 Energia grupului

Fiecare individ din grup vine cu propriul sau bagaj de energii. Unul poate s-a certat cu nevasta dimineața, altul poate ca face parte din grup doar datorita presiunii sociale. Un altul se gandeste ca il uraste pe sef cu toata ființa lui si tot asa. Fiecare emite in jurul sau pe o raza de 2-3 metri vibratile caracteristice campului sau electromagnetic. De aici va rezulta o vibrate caracteristica grupului. Ori daca grupul nu are niciun fel de intente comuna, rezultatul va fi unul incoerent. Mancarea dumneavoastra se va imprima cu ura adresata sefului, cu energia certei pe care colegul a avut-o dimineața cu nevasta etc.

Energia grupului, prin influența campului electromagnetic al inimii, poate influența campul geomagnetic al pamantului. Aceasta s-a constatat insa in cazul unui grup de cateva zeci de mii de oameni.

Indiferent insa de natura sau de numarul de membri ai unui grup de persoane care servesc masa impreuna, exista de fiecare data o influenÈ›a asupra mancarii. În functe de grup, influenÈ›a poate fi coerenta sau incoerenta, constienta sau inconstienta. Indiferent de natura acestei influenÈ›e, sigur este ca ea exista.

Asadar, de fiecare data cand luati masa impreuna cu alte persoane, va hraniti cu fiecare lingura si cu energia grupului. A lua masa in grup nu este neaparat un lucru pe care sa il evit. Daca obisnuiti sa mancati impreuna cu persoane constiente spiritual va veti hrani de fiecare data cu o energie armonioasa care vine dinspre grup. În acest caz ar fi chiar de dorit sa continuati aceasta practica. Daca in schimb grupul cu care obisnuiti sa luati masa are o vibrate joasa, va veti hrani in mod constant si cu aceasta vibrate.

Voi sunteti cei care trebuie sa va dati seama care este natura grupurilor in cadrul carora serviti masa si, indiferent de situate, alegerea este a voastra. Dupa ce veti citi acest articol, veti putea lua o decizie din perspectiva omului constient. Åžtiind ca mancarea pe care o consumati este impregnata cu energia grupului, va puteti gandi si lua o decizie spre armonia voastra.

De fiecare data cand un grup serveste masa, oamenii discuta. Cuvintele sunt vibrate si energie, la fel cum si mancarea este vibrate si energie. Cuvintele armonioase imprima mancarea cu armonie, cuvintele pline de ura si vibrati joase imprima mancarea cu ura si vibrati joase. 

Traiti constient si alegeti ceea ce este benefic  in mod  constient!

 Afla acum secretul ascuns referitor la mancare

Se spune ca undeva intr-un tnut indepartat exista o foarte buna bucatareasa. Oameni de seama din tot tnutul o angajau sa gateasca pentru petrecerile lor. Oaspeti erau de fiecare data extrem de incantat, iar bucatareasa era cunoscuta si respectata pentru munca ei.

Spre deosebire de ceilalt bucatari si bucatarese, aceasta femeie avea ceva special. Ea nu tnea secrete rețetele in timp ce tot ceilalt bucatari nu si-ar fi divulgat secretele pentru nimic in lume. Bucatareasa noastra ii dadea rețeta exacta fiecarui om care i-o cerea. Cu toate acestea, nu a existat nimeni niciodata care sa gateasca o mancare la fel de buna ca ea.

Fiind atat de raspandita, vestea a ajuns si la urechile imparatului. Cand a auzit, acesta si-a propus sa o cunoasca cat mai curand pe aceasta celebra bucatareasa. Vestea a picat la țanc pentru ca peste o saptamana era ziua fiicei lui.

„Pentru ca imi iubesc fiica si pentru ca vreau sa gust din bucatele gustoase si renumite, o voi angaja drept bucatareasa pentru petrecerea fiicei mele pe Einomra”, spuse imparatul. Einomra era numele acestei bucatarese, iar slujitorii plecara degraba in cautarea ei.

„Accept cu bucurie sa gatesc pentru petrecerea preaiubitului meu rege”, spuse Einomra atunci cand solul trimis de catre rege i-a inmanat invitata.

Începand cu ziua urmatoare, bucatareasa s-a si apucat de treaba. Regele avea un numar mare de invitat, iar bucatele trebuiau pregatite din timp. În ziua marii petreceri totul era pregatit. Bucatele imbietoare invitau parca singure spre a fi servite.

Odata asezat la masa, nu a existat un invitat care sa nu remarce gustul extraordinar de bun al tuturor felurilor de mancare. Vorbeau intre ei si erau cu toti curiosi cine era persoana care facuse o mancare asa de gustoasa. La finalul petrecerii regele a fost felicitat de aproape fiecare invitat pentru muzica buna, jocurile de societate, dar in special pentru gustul deosebit al mancarii.

Atunci cand petrecerea s-a incheiat, regele a platit-o pe Einomra asa cum a promis, iar aceasta s-a intors acasa, acolo unde o asteptau copii dar si soÈ›ul sau la care tnea foarte mult. Înainte de a pleca insa, stapanul regatului a rugat-o pe bucatareasa sa lase reÈ›etele pe care le cunostea si slujitorilor sai bucatari. Regele ar fi vrut sa manance in fiecare zi bucate la fel de gustoase, nu numai in zi de sarbatoare.

„Cu mare drag voi lasa toate reÈ›etele pe care le cunosc slujitorilor dumneavoastra, preaiubite rege.” Acestea au fost cuvintele Einomrei, iar mai apoi aceasta s-a retras.

Chiar de a doua zi, regele a ordonat ca mancarea sa fie facuta dupa aceste rețete noi. Spre surpriza lui si a reginei insa, mancarea de a doua zi a avut gustul cel mai oribil de pana atunci. Vazand cum mancarea era de abia comestibila, regele s-a infuriat. A ordonat ca a doua zi sa ii fie adusa Einomra pentru a-i aplica o pedeapsa aspra.

„– De ce t-ai batut joc de mine si nu mi-ai dat reÈ›etele corecte dupa care faci mancarea? – a tunat regele.

– Iertata-mi fie indrazneala – raspunse Einomra – dar v-am lasat chiar reÈ›etele originale dupa care m-am ghidat chiar eu atunci cand am facut mancarea pentru petrecerea fiicei dumneavoastra. Nu as indrazni sa va jignesc.

– Ai crezut ca daca imi vei da niste reÈ›ete gresite, eu te voi angaja pe tine drept bucatareasa curti, nu-i asa? Te-ai inselat amarnic, fetiÈ›o. Te voi arunca in temniÈ›a acolo unde vei sta trei zile. Apreciez bucatele gustoase pe care le-ai facut pentru petrecerea fiicei mele asa ca it voi mai da o sansa. Dupa aceste trei zile, vreau sa imi prezint reÈ›etele reale dupa care ai gatit la petrecere, altfel, capul it va sta acolo unde it stau picioarele.”

Astfel, Einomra a fost aruncata in temniÈ›a. Lacrimile nu ii mai conteneau pentru ca ea nu gresise cu nimic. Îi daduse regelui reÈ›etele reale. Ce s-o fi petrecut oare de bucatarii curti nu au facut mancarea gustoasa urmand reÈ›etele ei?

În a treia zi, vestea ca Einomra a fost inchisa si ca ar putea fi omorata de catre rege a ajuns si la urechile celui mai inÈ›elept om din regat. Regele il respecta foarte mult pe inÈ›eleptul regatului pentru ca acesta il ajutase cu sfaturi de foarte multe ori.

Auzind ca cea mai buna bucatareasa din regat ar putea fi omorata de catre rege, ințeleptul a pornit rapid inspre palat. El stia motivul pentru care bucatarii curti nu au facut mancarea gustoasa chiar daca au urmat intocmai rețeta. Era singurul in masura sa o salveze asa ca nu a stat prea mult pe ganduri. Timpul era pe sfarsite, mai avea totusi o sansa sa ajunga inainte ca termenul dat de imparat sa se fi incheiat, asa ca a pornit la drum.

A ajuns cu cateva minute inainte de execute. Strajerii i-au permis imediat trecerea. A intrat in camera unde urma sa aiba loc executa si i-a cerut voie regelui sa ia cuvantul. Chiar daca nu foarte incantat de idee, din respect regele a acceptat.

„– Preaiubite rege, am venit astazi aici pentru a salva un suflet nevinovat de la pierzare. Eu stiu motivul exact pentru care bucatarii dumneavoastra nu au reusit sa faca mancarea la fel de gustoasa, chiar daca au urmat reÈ›eta intocmai.

Nu este vorba de niciun ascunzis din partea Einomrei si nici de rea voința din partea bucatarilor curti. Este vorba de un adevar mult prea putn cunoscut astazi, dar care sper ca de aici incolo sa dainuie pentru totdeauna:

Mancarea este o prelungire a sufletului celui care o gateste. Rețeta este intr-adevar importanta, dar ingredientul principal pe care Einomra il pune in mancare fara ca macar sa isi dea seama este armonia ființei sale. Armonia sa face ca bucatele sa fie la randul lor armonioase si implicit gustoase. Ea nu v-a dat niste rețete gresite. Vi le-a dat pe cele corecte. Gustul deosebit dupa care tanjit nu poate fi reprodus insa de nimeni altcineva, ci numai de Einomra prin energia care o caracterizeaza. Bucatele se imprima cu energia caracteristica a celui care le prepara.

Sa se noteze si sa nu se uite niciodata – spuse inÈ›eleptul:

Totul este energie. Mancarea este energie. Omul este energie. Prin vibrata sa, omul imprima mancarea cu un gust, o savoare, dar si un efect specific.

Eliberat-o pe Einomra pentru ca ea nu este de vina si facet in asa fel incat adevarul vorbelor mele sa ajunga la cat mai mult oameni”, spuse inÈ›eleptul.

Uimit de ințelepciunea acestor vorbe, imparatul a iertat-o de pedeapsa pe Einomra cerandu-si scuze. I-a propus totodata sa devina bucatareasa curti, iar aceasta a acceptat. Ei si familiei ei i s-a pregatit o camera frumoasa in palat, acolo unde s-au si mutat si unde poate mai traiesc si astazi.

 Mancarea este o forma de energie. Ca si orice altceva.

De fiecare data cand mancat, introducet in voi energie pentru a o transforma intr-o alta forma de energie. Foarte mult oameni gresesc nefiind constient de aceasta realitate.

Sursa:fiimplinit.ro