5 lucruri pe care sa nu le faceti in timp ce gatiti sau in timp ce mancati

5 lucruri pe care sa nu le faceti in timp ce gatiti sau in timp ce mancati

1. Nu va certati

Se petrece de foarte multe ori astazi. Datorita stresului acumulat pe parcursul zilei se prea poate ca soțul sa isi mustre sota in timp ce aceasta gateste. Tensiunea se poate revarsa si dinspre sote inspre soț.

Fiti constienti de astazi incolo ca respectiva energie nu se transfera doar intre cei doi. Mancarea gatita sau cea pe care o mancat se impregneaza cu vibrata certi. Atunci cand veti manca, veti manca cearta cu gust de mancare.

2. Nu manifestat ganduri de ura

Este valabil si pentru gandurile de tristețe, suparare, obligate, vina etc. Daca sunteti femeie si gatiti suparata pe soț, pe copii sau pe oricine altcineva, nu faceti altceva decat sa ii otraviti. Tot ceea ce ganditi se imprima in mancare si ii veti hrani pe ei cu lipsa voastra de armonie. De aceea, atunci cand gatiti, faceti-o intr-o stare de armonie si liniste.

3. Nu discutati subiecte de o vibrate joasa

De exemplu, va aflati la masa si incepeti sa povestiti despre atentatele de la World Trade Center, razboiul din Irak sau stirile de la ora 5. Toate sunt subiecte de o vibrate joasa care vor influența energia caracteristica mancarii din farfurie. Astfel, veti manca razboi, crime si teama.

Alegeti in schimb subiecte armonioase. Fiti recunoscatori mancarii din farfurie pentru ca va hraneste si va mentne sanatos.

4. Nu va uitati la televizor

În special in timp ce mancati sau gatiti. Foarte mult oameni evadeaza in zgomot. Nu conteaza daca este radio, televizor, mp3 player, smartphone sau orice altceva. Notunea de masa servita in liniste este destul de marginalizata. Cum adica sa mananci fara sa ai nici macar un aparat pornit? Iar daca printr-o minune radioul sau televizorul sunt inchise, macar o muzica de fundal sa fie. „Nu pot manca fara sa aud nimic.” Aceasta este o propozitie pe care o auzim tot mai des.

Linistea este limbajul prin care vorbeste Dumnezeu si orice altceva este o traducere proasta. În liniste te gasesti pe tine si tot in liniste mancarea it poate fi medicament.

5. Nu cititi ziarul

Daca va uitati la filmele americane, cu siguranța ati vazut promovat acest comportament. Dimineața, copilul care aduce ziarul vine pe bicicleta si lasa corespondența in prag. Capul familiei, care tocmai si-a terminat de pregatit bolul cu cereale, iese in prag si ridica bucuros ziarul. Dupa aceasta se aseaza la masa, ia o lingura sanatoasa de cereale cu lapte si incepe sa citeasca. Partea pozitiva este ca de cele mai multe ori se mananca cereale. Ceea ce nu ar trebui urmat din aceasta conduita matinala este cititul ziarului in timp ce mancati.

Nu cred ca exista ziar care sa nu contna stiri de o vibrate joasa. Iar daca cititi asemenea fragmente lipsite de armonie in timp ce mancati, este ca si cum v-ati picura cate putna otrava zi de zi in farfurie.

Sursa:fiimplinit.ro