2 in 1- Hirudoterapie si acupunctura

2 in 1- Hirudoterapie si acupunctura

[Pentru programari la sedinte de terapie cu lipitori sunati la 0740151831]

Terapia cu lipitori pe punctele reflexogene din corp.

Medicina orientala a dovedit existența pe piele a unor zone deosebite (puncte) care au o legatura bine exprimata cu organele interne. Capacitatea de a influența de la suprafața pielii organele interne permite folosirea in scopuri terapeutice a unor tipuri diverse de reflexoterapie, acupunctura si, in aceeasi masura, hirudoreflexoterapia. Este vorba in acest context de combinarea a doua metode: acupunctura si hirudoterapia. Astfel, se pune in actune punctul reflexogen, responsabil pentru un organ sau altul in organism, prin intermediul unei influențe mecanice (ințepatura lipitorii), plus injectarea in sistemul sangvin a salivei lipitorii; un complex de 30 de ferment activi din punct de vedere biologic, care au proprietat terapeutice (antinflamatoare, antibacteriene, de purificare a sangelui, de calmare a durerilor), imbunatațesc metabolismul, normalizeaza fondul hormonal.

Saliva este produsa in momentul in care lipitoare este aplicata. Cand lipitoarea incepe sa suga sangele, saliva ei intra in sangele pacientului. Saliva lipitorii contne o varietate larga de substanțe chimice naturale foarte utile organismului nostru. Ȋn timpul celor 1-2 ore de terapie, sangele se amesteca perfect cu aceste substanțe naturale.

Nu se recomanda sa utilizati singur lipitorile, dar daca un specialist va propune sa le aplice pe pielea dumneavoastra, nu refuzati. Actunea terapeutica a lipitorilor are la baza trei factori. Ȋn primul rand, lipitoarea musca punctele reflexogene alese de medic. Ȋn al doilea rand, lipitoarea introduce in sange saliva care contne o gama de substanțe active din punct de vedere fiziologic, actune care conduce la normalizarea procesului patologic. Şi, in al treilea rand, lipitoarea realizeaza descarcarea mecanica a sangelui. Prin aceasta se asigura si pomparea libera de catre lipitoare a sangelui si, de asemenea, hemoragia care continua dupa indepartarea lipitorii.